perjantai 31. tammikuuta 2014

Paistettu kirjolohifilepala, homejuustokastike

Kyseinen annos nautittiin raviolien jälkeen pääruoaksi. Lähes italialaiseen tapaan, sen kyytipojaksi ei tarvittu muuta kuin kevyt Aura-Gold-kastike.

Tykötarpeet:

Pala kirjolohifilettä per ruokailija
Noin 1/2 pakettia Aura-Gold-homejuustoa
1 dl kuohukermaa

Laita kunnon paistinpannu hiljalleen kuumenemaan. Murenna kattilaan Aura Gold ja kaada kerma sekaan. Lämpöä päälle ja lievää liikutusta. Soosi on valmis ihan sekunneissa, tai ainakin parissa minuutissa.

Paista lohipalat nahkapuolelta voi-oliiviöljyseoksessa noin 10-teholla 12 pykäläisellä hellalla rapeaksi ja jos raaka-aine vaati, käännä muutamaksi sekunniksi myös lihapuoli pannulle. Lusikoi kastike päälle ja nauti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti