Kyseinen annos nautittiin raviolien jälkeen pääruoaksi. Lähes italialaiseen tapaan, sen kyytipojaksi ei tarvittu muuta kuin kevyt Aura-Gold-kastike.
Tykötarpeet:
Pala kirjolohifilettä per ruokailija
Noin 1/2 pakettia Aura-Gold-homejuustoa
1 dl kuohukermaa
Laita kunnon paistinpannu hiljalleen kuumenemaan. Murenna kattilaan Aura Gold ja kaada kerma sekaan. Lämpöä päälle ja lievää liikutusta. Soosi on valmis ihan sekunneissa, tai ainakin parissa minuutissa.
Paista lohipalat nahkapuolelta voi-oliiviöljyseoksessa noin 10-teholla 12 pykäläisellä hellalla rapeaksi ja jos raaka-aine vaati, käännä muutamaksi sekunniksi myös lihapuoli pannulle. Lusikoi kastike päälle ja nauti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämän blogin ylläpito loppuu!
Tervehdys ja kiitokset kaikille ahkerille lukijoilleni! Lukukertoja on edelleen noin 1000 joka kuukausi! Uusi blogini on nimeltään Herkut...
-
Jos joku muistaa vielä Römertopf-savipadat tai jopa vielä omistaa sellaisen, on tämä ohje varmaan mieluinen. Pataan voipi laittaa vaikka kok...
-
Tällaista herkkua tulee harvoin tehtyä, mutta tällä kertaa kauppahallista löytyi taasen tätäkin onnen ja autuuden lähdettä. En oikein pysty...

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti