lauantai 4. tammikuuta 2014

Haudutetut possunposket ja peruna-palsternakkapyree

Tämä ohje on tehty kahdelle:
450g possunposkia
loraus punaviiniä
1 keltasipuli
3 valkosipulinkynttä
vettä
loraus vasikanfondia
1 iso rosamunda
1/2 palsternakka
kermaa
oliiviöljyä
voita
suolaa
pippuria
Annokseen lisukkeeksi suolakurkkuja ja sokeroituja puolukoita.

Suolaa ja pippuroi possunposket. Ruskista ne padassa oliiviöljyn ja voin seoksessa. Kaada päälle loraus punaviiniä, heitä sekaan sipuli ja valkosipulit ja peitä vedellä ja lopuksi sekaan loraus vasikanfondia. Laita uuniin 150 asteeseen neljäksi tunniksi.


Kun 4 tuntia on kulunut alkaa padan sisältö näyttää tältä:


Sitten, kun muhennos ja tillbehöörit on aseteltu lautaselle, alkaa näyttää tältä:


Tällä kertaa kyytipojaksi tarjottiin tällaista punaviiniä:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti