lauantai 4. tammikuuta 2014

Italialaisafrikkalainen broiler

Tarvikkeet:

3 broilerin maustamatonta koipireittä
valkoviiniä
sipulia
valkosipulia
sieniä
säilöttyjä kirsikkatomaatteja
mustia oliiveja
couscousta

Aloita paloittelemalla broilerit. Irroita koipipalat ja jaa reisipalat kahteen osaan. Suolaa, pippuroi ja leivitä kevyesti.

Paloittele sipulit ja valkosipulit, poista oliiveista kivet ja silppua (tai sulata pakkaesta) sienet.

Pataan hieman oliiviöljyä ja voita ja broiskunkappaleet sekaan. Mukava väri pintaan ja sen jälkeen sekaan sipulit ja valkosipulit ja kun ne ovat hetken kuulottuneet, niin päälle valkoviiniä, sienet, oliivit ja tomaatit. Anna hautua tovi ja laita sillä välin couscous paketin ohjeen mukaisesti. Mausta vielä lopuksi suolalla ja pippurilla ennen kuin yhdistät padan ja couscousin. Kuvien mukainen edistyminen dokumentoitu näin:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti