keskiviikko 21. marraskuuta 2012

Tuhti jauhelihapihvi ja ruokaisa salaatti

Tällä kertaa Seppo Stockmannin kyläkaupasta löytyi pihvikarjan paistijauhelihaa, jossa rasvaa ei ollut juuri nimeksikään. Niinpä puilisen kiloa sitä ja mausteeksi ainoastaan suolaa ja pippuria myllyistä ja pannulle. Aika tiukkaa tavaraa, mutta ainakin täyttä lihaa...

Jos on ongelmia maustamisen kanssa, suosittelen jauhelihakasan levittämistä ohueksi levyksi ja maustamista siinä. Sitten vain kasaan ja palloiksi, jotka painetaan pihveiksi.

Annoksen "clue" on ruokaisa salaatti, johon tulee reilusti jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, puolikas avocado per nuppi ja paahdettua pinjansiemeniä. Kastikkeeksi suosittelen lämpimästi oliiviöljy-balsamicosoosia. Toimii.

Suolakurkkua tykö, niin anns on valmis. Arkiruokaa parhaimmillaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti