keskiviikko 31. tammikuuta 2024

Simppeli, mutta herkullinen tortellinivuoka uunissa


Osta kaupasta valmiita tuoreita toretellineja! Ostin itse Lidlin XXL-pakkauksen juustotäytteisiä sellaisia. Aina voi toki tehdä nämäkin itse, mutta jos ei ole aikaa, ajaa tämä erittäin hyvin saman asian.

Kippaa blenderiin Mutti-kirsikkatomaattipurkillinen, kaveriksi pari mojovaa valkosipulinkynttä, timjamia ja oreganoa, kunnon loraus poppamiehen Schriratchaa sekä 2 dl kuohukermaa. Suolaa ja pippuria myllystä sekaan. Kiepsauta pari varvia niin, että varmasti sekoavat ja kippaa vuokaan tortellinit ja soosit.

Revi päälle pari tuoretta palloa mozzarellaa ja kuorruta uunissa vajaat puoli tuntia tai kunnes paistos alkaa näyttää houkuttelevalta. Toiset tykkää tummasta, toiset vaaleasta... Pääasia, että näyttää hyvältä..

Nosto uunista ja hento levähdys/vetäytyminen ja sitten ääntä kohti. (
Kiva punkku kaveriksi ei ole koskaan huono vaihtoehto tälle:)

Ainesosat siis: 500 g tuoreita tortellineja/tortelloneja tms valmiiksi täytteyjä pastatyynyjä. 

                                Jopa täytteen voi ihan itse päättää. Täytteet eivät toki kauhean maukkaita ole näissä                                     missään, joten tee maku kastikkeella! 

1 tlk Mutti kirsikkatomaatteja

2 dl kuohukermaa

reilusti tuoreita tai kuivattuja timjaminoksia ja oreganoa

2 palloa tuoretta mozzarellaa (bufala on paras, mutta kyllä tähän ihan lehmänmaitoinenkin kelpaa)

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti