Kypsennä pekoni uunissa. Jos
haluat sitä ihan tasaisen, tee se kahden leivinpaperin ja uunipellin välissä.
175 astetta ja 15-20 minuuttia riittää. Anna jäähtyä hetki. Paista kananmuna
rengasmuotin avulla tavallisella paistinpannulla tai ohukaispannussa hitaasti
niin, että keltuainen jää ehjäksi ja puoliraáksi “sunny side up”. Asettele
riisikakulle ensin pekoni ja päälle paistettu muna. Pari kieppiä merisuolaa
myllystä päälle ja koristelu villisuolaheinällä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämän blogin ylläpito loppuu!
Tervehdys ja kiitokset kaikille ahkerille lukijoilleni! Lukukertoja on edelleen noin 1000 joka kuukausi! Uusi blogini on nimeltään Herkut...
-
Jos joku muistaa vielä Römertopf-savipadat tai jopa vielä omistaa sellaisen, on tämä ohje varmaan mieluinen. Pataan voipi laittaa vaikka kok...
-
Tällaista herkkua tulee harvoin tehtyä, mutta tällä kertaa kauppahallista löytyi taasen tätäkin onnen ja autuuden lähdettä. En oikein pysty...

Kaupalliset yhteistyöt pitää selkeästi ilmoittaa. Muuten syyllistyt piilomainontaan, joka on laitonta.
VastaaPoistaKiitos kommentistasi. Kyseessä osallistuminen kilpailuun eikä mistään kaupallisesta yhteistyöstä. Lisäsin tiedon kuitenkin myös blogiin, twitteriin sekä blogin FB-tilille.
VastaaPoistaMyös kilpailut lasketaan kaupalliseksi yhteistyöksi, jos olet saanut tuotteita kilpailua varten. Jos kaikki ei ole itse ostettua, se pitää lain mukaan ilmoittaa.;) Ei siis millään pahalla. Hölmöltä se välillä tuntuu.
VastaaPoista