2 paksuhkoa viipaletta tuoretta lohta per riisikakku. Loraus
soijaa ja hieman wasabitahnaa.Dippaa lohenpalat molemmin puolin
soijaan, valuta ja laita kaksi palaa kakulle. Tipauta nokare wasabia kummankin
palan päälle ja nauti heti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämän blogin ylläpito loppuu!
Tervehdys ja kiitokset kaikille ahkerille lukijoilleni! Lukukertoja on edelleen noin 1000 joka kuukausi! Uusi blogini on nimeltään Herkut...
-
Jos joku muistaa vielä Römertopf-savipadat tai jopa vielä omistaa sellaisen, on tämä ohje varmaan mieluinen. Pataan voipi laittaa vaikka kok...
-
Tällaista herkkua tulee harvoin tehtyä, mutta tällä kertaa kauppahallista löytyi taasen tätäkin onnen ja autuuden lähdettä. En oikein pysty...

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti