Tein sekä näitä, että vähän perinteisempiä ja siksi ostin 600 g silakkafileitä jotka saivat - nahat poistetuina - liota perinteisessä suola-etikka-vesi-kylvyssä muutaman tunnin.
Kylpyvesi
5 dl vettä
1,5 dl etikkaa
1 tl suolaa
Jos on kiire (niin kuin itselläni oli) niin lisää suolan määrää ja lisää vielä mahdollisesti suolaa vielä lopulliseenkin seokseen.
Makuliemi:
1 prk smetanaa
2 valkosipulin kynttä
suolaa ja pippuria myllystä
wasabia haluamasi määrä
Tee valkosipulista, smetanasta ja mausteista sekoitus. Valuta silakat ja maista suolan ja etikan taso. Suorita korjaavat toimenpiteet smetanasoosiin.
Sekoittele kaikki iloisesti purkkiin ja anna maustua. Syö hartaasti nautiskellen.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämän blogin ylläpito loppuu!
Tervehdys ja kiitokset kaikille ahkerille lukijoilleni! Lukukertoja on edelleen noin 1000 joka kuukausi! Uusi blogini on nimeltään Herkut...
-
Jos joku muistaa vielä Römertopf-savipadat tai jopa vielä omistaa sellaisen, on tämä ohje varmaan mieluinen. Pataan voipi laittaa vaikka kok...
-
Tällaista herkkua tulee harvoin tehtyä, mutta tällä kertaa kauppahallista löytyi taasen tätäkin onnen ja autuuden lähdettä. En oikein pysty...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti