Edelliseen tuli taas pääsiäisenä pientä lisäystä, kun viiriäisenmunia alkoi kasaantua jääkaappiin.
Kuvassa graavilohta sinappikastikkeella, uunilohta creme fariche-kuorrutuksella, kotijuustoa, katkarapu-avocadosekoilua ja rapeaksi paistettua pekonisilppua. Kaikkien seurana puolikas viiriäisenmuna. Kyllä oli hyvää ja ihan pääsiäismäistä.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kaiken perusta
Tässä blogissa julkaisen pääsääntöisesti itse kehittämiäni reseptejä, koska klassikot löytyvät ihan mistä vain. Se ei aina ole kuitenkaan...

-
Jos joku muistaa vielä Römertopf-savipadat tai jopa vielä omistaa sellaisen, on tämä ohje varmaan mieluinen. Pataan voipi laittaa vaikka kok...
-
Tervehdys pitkästä aikaa! Tuli aika päivittää perinteinen karjalanpaisti tähän päivään. Voihan sitä perinteistäkin hyvin nauttia, mutta ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti