Ota nippu parsaa ja katko varret sopivan mittaisiksi pätkiksi. Jätä nuput sivuun.
Freesaa yksi silputtu keltasipuli ja parsanpätkät voissa ja lisää lopuksi loraus kuivaa valkoviiniä, sopivasti kananlientä/fondia ja purkki kuohukerma. (fondin sijasta voi aina käyttää pelkkää merisuolaa, jolloin parsan oma maku pääsee paremmin oikeuksiinsa, mutta kokonaisuus ei ole ihan niin täyteläinen)
Kun parsat ovat kypsiä, sekoittele sauvasekoittimella erittäin tasaiseksi keitoksi. Nuput voivat hyvin höyryttyä keitoksen päällä siivilässä, jolloin niitä ei tarvitse erikseen enää keittää.
Sitten vain annostelu lautasille ja nuput koristeiksi.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämän blogin ylläpito loppuu!
Tervehdys ja kiitokset kaikille ahkerille lukijoilleni! Lukukertoja on edelleen noin 1000 joka kuukausi! Uusi blogini on nimeltään Herkut...
-
Jos joku muistaa vielä Römertopf-savipadat tai jopa vielä omistaa sellaisen, on tämä ohje varmaan mieluinen. Pataan voipi laittaa vaikka kok...
-
Tällaista herkkua tulee harvoin tehtyä, mutta tällä kertaa kauppahallista löytyi taasen tätäkin onnen ja autuuden lähdettä. En oikein pysty...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti