Hanhenrintaa, punajuurta fetamoussen kera
Tuli tällä kertaa tehtyä silleen neitseellisesti hanhenrintaa... Ankkaa olen kokannut paljonkin, mutta hanhi on jäänyt vähemmälle. Varmaankin siitä syystä, että sitä täytyy ihan erikseen etsiä, jotta löytää pakkasesta. Kotimainen on melko kallista, mutta arvatenkin hyvää. Itse kallistuin tällä kertaa puolet halvempaan tuontitavaraan. Saas nähdä oliko sitä salmonellaa hänessä vai ei...
Aivan ekaksi otin pakasteen muovit pois ja sirottelin päällensä hieman suolaa ja sitten omaan vakuumipussiin ja sirkulaattorilla kylpyyn 56 astetta ja 3-4- tuntia. Illalla jääkaappiin ja isänpäivänä pannun kautta lautasille.
Suunnitelmissa punaviinikastike, punajuuret fetavaahdon kanssa ja vähän muuta kivaa.
Lähempää kuvausta varsinaisen aterian jälkeen
Kommentit
Lähetä kommentti