sunnuntai 18. maaliskuuta 2018
Punajuuririsotto
Tähän syntyi jostain tyhjästä aamulla inspis. Onneksi ennen kauppareissua, ettei tarvinnut uudelleen lähteä retkelle. Idea näkyi kuvana verkkokalvolla ja sitä oli seurattava.
Tarveaineet kahdelle:
1 iso punajuuri
1 dl arborio/carnaroliriisiä
1 sipuli
1 valkosipulinkynsi
2 dl valkoviiniä
suolaa ja pippuria myllystä
voita
raastettua parmesaania
tuoretta timjamia
Kuori ja raasta punajuuri. Tee risotto perinteiseen tapaan, mutta aloita punajuurista, jotta ne ehtivät kypsyä riittävästi. Viimeistele voilla, timjamilla ja parmesaanilla.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämän blogin ylläpito loppuu!
Tervehdys ja kiitokset kaikille ahkerille lukijoilleni! Lukukertoja on edelleen noin 1000 joka kuukausi! Uusi blogini on nimeltään Herkut...
-
Jos joku muistaa vielä Römertopf-savipadat tai jopa vielä omistaa sellaisen, on tämä ohje varmaan mieluinen. Pataan voipi laittaa vaikka kok...
-
Tällaista herkkua tulee harvoin tehtyä, mutta tällä kertaa kauppahallista löytyi taasen tätäkin onnen ja autuuden lähdettä. En oikein pysty...

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti