sunnuntai 25. lokakuuta 2015
Hyvin persoonallinen pannari
Persoonallisuus syntyy siitä, että voit antaa siheen oman vivahteesi lisäämällä taikinaan lempihilloasi, joka tietenkin komppaa myös silloin, kun pannaria syödään.
Itse tein taikinan kovasti korvakuulolla, mutta kuitenkin perinteinen pannaritaikina taustalla. Myöskin määrät ovat vähintäänkin viitteelliset.
3-4 dl vehnäjauhoa
3 kananmunaa
6-7 dl kevytmaitoa
muutama lusikallinen lempparihilloasi (omppu, mansikka yms. itsellä mansikka-raparperihilloa). Ei haittaa, vaikka tulisi aika reilustikin!
1 tl suolaa
1 1/2 dl sokeria
ripaus leivinjauhetta (1 tl)
vaniljasokeria (makusi mukaan), vähintään 1 tl
1 rkl rypsiöljyä
Taikina pellille ja reipasta paistoa 200 asteessa noin 1/2 tuntia tai kunnes pinta näyttää komealta.
Nauti hillosi ja jäätelön tai kermavaahdon kera.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämän blogin ylläpito loppuu!
Tervehdys ja kiitokset kaikille ahkerille lukijoilleni! Lukukertoja on edelleen noin 1000 joka kuukausi! Uusi blogini on nimeltään Herkut...
-
Jos joku muistaa vielä Römertopf-savipadat tai jopa vielä omistaa sellaisen, on tämä ohje varmaan mieluinen. Pataan voipi laittaa vaikka kok...
-
Tällaista herkkua tulee harvoin tehtyä, mutta tällä kertaa kauppahallista löytyi taasen tätäkin onnen ja autuuden lähdettä. En oikein pysty...

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti