Tässä taas uusi pastaohje Suomen parhaasta raakamakkarasta, Saarioisten Chorizosta. Kolmesta raakamakkaravariantista löytyy jokaiselle sopiva varmasti.
Tässä taas ressepti kahdelle, kun kerkisin eilen hotkaista yhden makkaran jo patongin välissä hodarina. Syntisen hyvää sekin....
170-200 g tagliatellea
Muutama tuore herkkusieni
3 kpl Saarioisten chorizo-raakamakkaraa (todellakin söin jo yhden ennakkoon) enemmänkin käy!
1 prk Mutti-tomaattimurskaa
3 valkosipulinkynttä
cayennepippuria/chiliä
pastan keitinvettä
kermaa
pippuria myllystä
timjamia
salviaa
punaviiniä
Viipaloi sienet. Tee kuten edellisessäkin reseptissä, eli tilkka vettä sienten sekaan, että päästävät nesteen ulos. Prosessin jälkeen kattilaan oliiviöljyä ja valkosipulia ja suolista puristettua makkaramassaa ja reilua liikutusta. Päälle purkki Muttia ja yrtit sekä punkku ja haudutusta vähintään 20 min, Lopuksi 1-2- dl kermaa ja vielä lyhyt haudutus. Sitten vain kastike ja pasta sekaisin ja ääntä kohti.
On muuten todella hyvää!
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Kaiken perusta
Tässä blogissa julkaisen pääsääntöisesti itse kehittämiäni reseptejä, koska klassikot löytyvät ihan mistä vain. Se ei aina ole kuitenkaan...

-
Jos joku muistaa vielä Römertopf-savipadat tai jopa vielä omistaa sellaisen, on tämä ohje varmaan mieluinen. Pataan voipi laittaa vaikka kok...
-
Tervehdys pitkästä aikaa! Tuli aika päivittää perinteinen karjalanpaisti tähän päivään. Voihan sitä perinteistäkin hyvin nauttia, mutta ...
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti