Tästä annoksesta riittää varmasti neljälle hengelle:
8 kpl = 600g punakampelafileitä
Nippu ruohosipulia
1 prk ruohosipulituorejuustoa
1 tlk kuohukermaa
1 dl kuivaa valkoviiniä
suolaa ja pippuria myllystä (pippuri tarkoittaa siis aina mustapippuria, ellen ole sitä aiemmin tuonut ilmi)
Vihreitä papuja (tuoreita)
Pottumuusia
Suolaa ja pippuroi punakampelat sisäpuolelta: (muuten et pysty kunnolla rullaamaan) lusikoi kullekin pyrstöpuolelle nokare tuorejuustoa.
Rullaa fisut kasaan ja laita nippu ruohosipulia kunkin fileen päälle. Voita reilusti pannulle ja fisut kehiin.
Loput tuorejuustot, kerma ja valkkari pannulle, kun olet ensin paistanut kummallekin puolelle pinnat. Lisää pannulle myös haricots-pavut kypsymään kastikkeeseen.
Tee pottumuusi valmiiksi ajoissa ja viimeistele se, kun kalat ovat pannussa. Rakenna annokset lautasille jotenkin näin:
Kevyttä punaviiniä tai tukevaa valkoviiniä tykö!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti