Tee majo sekoittamalla siihen
chilijauhetta ja paprika. Sulata jättikatkan pyrstöt. Kuori ne, mutta jätä
kuorta pieni osa pyrstöön. Halkaise pyrstöt poikittain niin, että jäävät
kuoriosastaan kiinni, poista suoli, levitä puolikkaat “viuhkamaisesti” erilleen,
suolaa ja pippuroi ja paista voissa kevyesti. Levitä majo riisikakulle ja
asettele katkanpyrstö kauniisti , koristele ja nauti.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Tämän blogin ylläpito loppuu!
Tervehdys ja kiitokset kaikille ahkerille lukijoilleni! Lukukertoja on edelleen noin 1000 joka kuukausi! Uusi blogini on nimeltään Herkut...
-
Jos joku muistaa vielä Römertopf-savipadat tai jopa vielä omistaa sellaisen, on tämä ohje varmaan mieluinen. Pataan voipi laittaa vaikka kok...
-
Tällaista herkkua tulee harvoin tehtyä, mutta tällä kertaa kauppahallista löytyi taasen tätäkin onnen ja autuuden lähdettä. En oikein pysty...

Ei kommentteja:
Lähetä kommentti