keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Riisikakkuvälipala: Paistettu kananmuna ja pekonia, koristeena villisuolaheinää


Kypsennä pekoni uunissa. Jos haluat sitä ihan tasaisen, tee se kahden leivinpaperin ja uunipellin välissä. 175 astetta ja 15-20 minuuttia riittää. Anna jäähtyä hetki. Paista kananmuna rengasmuotin avulla tavallisella paistinpannulla tai ohukaispannussa hitaasti niin, että keltuainen jää ehjäksi ja puoliraáksi “sunny side up”. Asettele riisikakulle ensin pekoni ja päälle paistettu muna. Pari kieppiä merisuolaa myllystä päälle ja koristelu villisuolaheinällä.

3 kommenttia:

  1. Kaupalliset yhteistyöt pitää selkeästi ilmoittaa. Muuten syyllistyt piilomainontaan, joka on laitonta.

    VastaaPoista
  2. Kiitos kommentistasi. Kyseessä osallistuminen kilpailuun eikä mistään kaupallisesta yhteistyöstä. Lisäsin tiedon kuitenkin myös blogiin, twitteriin sekä blogin FB-tilille.

    VastaaPoista
  3. Myös kilpailut lasketaan kaupalliseksi yhteistyöksi, jos olet saanut tuotteita kilpailua varten. Jos kaikki ei ole itse ostettua, se pitää lain mukaan ilmoittaa.;) Ei siis millään pahalla. Hölmöltä se välillä tuntuu.

    VastaaPoista