Tämäkin ohje on kahdelle riisikakulle
2 keskikokoista kampasimpukkaa, ½
dl majoneesia, 1 valkosipulinkynsi, 1 tl limen mehua, suolaa ja pipppuria,
voita
Sekoita majoneesiin
valkosipulinkynsi ja limen mehu, suolaa ja pipuroi. Laita jääkaappiin
odottamaan.
Sulata kampasimpukat ja kuivaa ne
hyvin. Suolaa ja pippuroi. Paista pannulla voissa kovalla lämmöllä molemmin
puolin mediumiksi , ettei simpukka mene kumimaiseksi. Anna jäähtyä hetki,
siivuta sitten kolmeen osaan.
Levitä raita majoneesia
riisikakulle ja asettele kampasimpukan siivut kauniisti päälle. Vielä pieni
puristus limen mehua päälle ja ripaus suolaa ja pippuria ja koristeeksi vaikka
korianteria ja nauttiman!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti