keskiviikko 10. helmikuuta 2016

Riisikakku, kampasimpukkaa ja lime-valkosipulimajoneesia


Tämäkin ohje on kahdelle riisikakulle

2 keskikokoista kampasimpukkaa, ½ dl majoneesia, 1 valkosipulinkynsi, 1 tl limen mehua, suolaa ja pipppuria, voita
Sekoita majoneesiin valkosipulinkynsi ja limen mehu, suolaa ja pipuroi. Laita jääkaappiin odottamaan.
Sulata kampasimpukat ja kuivaa ne hyvin. Suolaa ja pippuroi. Paista pannulla voissa kovalla lämmöllä molemmin puolin mediumiksi , ettei simpukka mene kumimaiseksi. Anna jäähtyä hetki, siivuta sitten kolmeen osaan.

Levitä raita majoneesia riisikakulle ja asettele kampasimpukan siivut kauniisti päälle. Vielä pieni puristus limen mehua päälle ja ripaus suolaa ja pippuria ja koristeeksi vaikka korianteria ja nauttiman!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti